Buurten met Buren slaat in samenwerking met alle inwoners van Huizen de handen ineen!

Hoe werkt het?

Mensen die enigszins handig zijn met haken, of het willen proberen, gaan Klavertjes vier haken volgens een patroon of YouTube filmpje! Stuur een mail naar huizen@buurtenmetburen en we sturen het patroon toe of download hier de PDF!

Er is voor een Klavertjevier gekozen omdat het geluk brengt als je er één vindt of krijgt. De vier klavertjes staan voor hoop, vertrouwen, liefde en geluk.

Waar kan ik de Klavertjes inleveren?

De gehaakte Klavertjes lever je op de volgende punten in de groene brievenbus of speciale bak in:

  • Kronenburgerstraat 33
  • Bovenmaatweg 372
  • Lama 36
  • Nolenslaan 9
  • Hoeveweg 3
  • Lijzij 10

Als je de Klavertjes inlevert, vergeet dan niet je naam, adres, telefoon en mailadres erbij te vermelden zodat we je op de hoogte kunnen houden en kunnen bedanken voor je inzet!

En dan?

De Klavertjes vier worden op een kaartje met tekst bevestigd en worden verkocht per 10 stuks à € 5,00. Je kan Klaverkaartjes kopen om iemand persoonlijk een hart onder de riem te steken maar ze kunnen ook gedoneerd worden aan mensen die in zorginstellingen wonen of werkzaam zijn in cruciale beroepen in Huizen. Je steunt hiermee meteen een goed doel! De gehele opbrengst gaat namelijk naar de voedselbank in Huizen!

Hoe kan ik de Klavertjes vier bestellen?

App of mail je bestelling door en maak het geld over naar NL67 KNAB 0255 7039 88 t.n.v. Kleur het Leven o.v.v. Heel Huizen Haakt. Wij kunnen je natuurlijk ook een tikkie sturen. Binnen de gemeente Huizen worden de Klaverkaartjes gratis thuisbezorgd nadat we de betaling hebben ontvangen.

Wil je de gekochte Klaverkaartjes doneren? Laat het weten! Wij zorgen ervoor dat ze goed terecht komen!

Haak jij ook aan?

Voor vragen of bestellingen: 06-12952422 of huizen@buurtenmetburen.nl